Home-Albanes
Versioni zyrtar i Biblës

Versioni zyrtar i Bibles në gjuhën shqipe i përdorur në Kishën e Zotit Ministrore të Jezu Krishtit Ndërkombëtare është i Shoqërisë Biblike Shqiptare. BIBLA Dhjata e Vjetër dhe Dhjata e Re. Ribotim i vitit 2016.

En el idioma albanés, la Iglesia de Dios Ministerial de Jesucristo Internacional hace uso de la biblia Albanian Bible / BIBLA Dhjatat E Vjeter Dhe Dhjata E Re como versión oficial.